Over ons

Chalets Baka is de houtspecialist in uw buurt. Wij zijn de goedkoopste van België en hebben jarenlange ervaring in ons vak!

Onze robuuste blokhutten komen rechtstreeks van de fabrikant. Dankzij sterke hoekverbindingen zijn ze bestendig tegen het gure Belgische weer en doorstaan ze weer en wind. Sfeer gegarandeerd! Gaat u voor onze klassieke of moderne blokhut? Of droomt u meer van een tuinkiosk of cottage blokhut? Tijdens zomerse avonden of in wisselvallig weer: onze blokhutten zijn uw rots in de branding.

Afhaling – transport - plaatsing

Alle bouwpakket zijn standaard afgehaald.
Vervoer aan huis kan ook worden verzorgd mits supplement.
Alle bouwpakketten incl. uitgebreid bouwplan zijn op maat gezaagd waardoor de zelf plaatsing kinderspel wordt.
Zowel alle bevestigingsmaterialen glas deurkruk enz worden meegeleverd.

Carports voor een perfecte bescherming

Bescherm uw wagen, tuingerei, houtstapel en tuinmeubels in een zee van ruimte. Onze carports behoeden uw spullen in de meest wisselvallige weersomstandigheden. Alu of hout, verschillende afmetingen zijn mogelijk.

Multifunctionele poolhouses en tuinhuizen

Onze tuinhuizen en poolhouses pronken als een sterk staaltje houten vakmanschap in uw tuim Kies voor de gebruikelijke maten of ga voor een eigen creatie, gebaseerd op uw ideeen en wensen.

Garages

Bij Chalets Baka vindt u zeker een garage naar uw eigen smaak. Onze houten garages passen zich immers aan iedere bouwstijl aan en zijn gemaakt voor levenslang plezier. Een enkele of een dubbele garage?

Dierenhokken

Chalets Baka biedt ook onderdak voor je huisdier. Wil weten wat uw dier nodig heeft en geven advies op maat. Onze houten dierenhokken bieden ruimte, veiligheid, bescherming en kwaliteit. Ook hondenhokken behoren tot ons assortiment.
/* */ document.addEventListener( 'wpcf7mailsent', function( event ) { alert("OK"); document.getElementById("conversionScript").src="//www.googleadservices.com/pagead/conversion.js"; }, false );